Държавата се връща във времена, когато поръчковите убийства бяха ежедневни в

...
Държавата се връща във времена, когато поръчковите убийства бяха ежедневни в
Коментари Харесай

Цветанов: Връщаме се във времена, когато поръчковите убийства бяха ежедневни

„ Държавата се връща във времена, когато поръчковите убийства бяха ежедневни в престъпните летописи “, коментира бившият вътрешен министър Цветан Цветанов по отношение на убийството на предприемача Алексей Петров.

„ За огромно страдание това, което през днешния ден следим, демонстрира, че страната е изгубила опцията да респектира проведената престъпност и да я приведе в популярност, с цел да предотвратява сходни тежки закононарушения “, сподели още Цветанов в ефира на bTV.

По думите му доста неща към делото „ Октопод “ са останали неизказани. Той напомни какво се случи с наблюдаващия прокурор по делото след февруари 2013 година

„ Започнаха процедури по неговото премахване, наказване. Какво се случи с една съдийка, която гледаше делото „ Октопод “ – Румяна Ченалова. Знаете какво се случи с нея – излезе от правосъдната система. Какво се случи с един от очевидците, който умря при неразбираеми условия при едно ПТП? Да напомня, че и доста от очевидците се отхвърлиха “, сподели Цветан Цветанов.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР